Om Energihjulet

Energihjulets resa

Jag grundade Energihjulet för att skapa en ljusare värld. Sara, en passionerad healer och vägledare, startade detta företag med en vision att erbjuda holistisk vägledning och healing utan geografiska hinder. Med över ett decenniums erfarenhet inom hälsa och psykiatri, har vi glatt över 200 klienter genom att sprida trygghet, kärlek och meningsfullhet. Vår resa började med Sara, vars egen resa av personlig utveckling och upptäckten av kraften i energiarbete ledde till att Energihjulet föddes.

Energihjulets Team och Synsätt

Vår passionerade grundare, Sara, leder vårt team som en erfaren Medial Vägledare och Healingterapeut.

Vi tror på att sprida ljus och kärlek genom våra tjänster, oavsett var i Sverige du är.

Vår filosofi genomsyras av holistiskt välbefinnande och personlig utveckling. Vi tror att varje individ förtjänar trygghet och stöd för att nå sin fulla potential.

Vår Hängivenhet till Ljus och Kärlek

På Energihjulet är vårt engagemang att erbjuda vägledning och healing som sprider ljus och skapar positiv förändring.

Genom att kontinuerligt utvecklas och lära oss nya metoder, strävar vi efter att erbjuda det bästa för våra klienter.

Vi förbinder oss att bana väg för mer ljus och kärlek i en värld som behöver det mest.

Sara

Mitt namn är Sara, 37 år och det är jag som är kvinnan bakom Energihjulet. Jag startade upp företaget i april, 2023. Mitt mål är att arbeta med Energihjulet, på heltid. Jag hjälper dig som bor i Sverige och jag utför mina tjänster på distans, så det finns inga geografiska hinder mellan oss. Energiarbete är inte platsbundet och fungerar precis lika bra på distans.

Jag har arbetat med människors hälsa och ohälsa i över ett decennium inom psykiatrin.

I bägge rollerna så genomsyras mitt arbete av att inge trygghet, kärlek och meningsfullhet genom vägledning och stöttning. Sedan jag startade företaget så har jag över 200 nöjda klienter, där jag fått äran att hjälpa till att förbättra mina klienters hälsa genom healing och vägledning.

Jag har arbetat med mig själv i mer än halva mitt liv då jag haft en ovanligt stor och bedrövlig ryggsäck som jag behövt bearbeta och personlig utveckling är något som jag hela tiden arbetar med och kommer fortsätta arbeta med, för resten av livet.

Mitt intresse för energiarbete började med kristaller och hur dem kunde hjälpa mig, började även ta emot healing framförallt för mina sömnproblem. När jag upptäckte att det verkligen fungerade var jag fast, då gick jag min första kurs, sen dess har jag läst en mängd kurser och även längre utbildningar. År 2023 blev jag färdig med dem långa utbildningarna till Medial vägledare och Healingterapeut och därefter startade jag min verksamhet, för att ytterligare kunna hjälpa och vägleda människor, ur ett holistisk synsätt.

Jag älskar att utvecklas och tycker det är viktigt att fortsätta med det, så jag går kurser kontinuerligt för att jag tycker det är kul helt enkelt, att utvecklas är kul!

Vi har så mycket mörker omkring oss i dagens samhälle, jag vill kunna göra det jag är bra på och brinner för, för att ge världen och människorna på jorden mer ljus och kärlek.