ENERGIHJULET

Healing, Medial vägledning, Tarot

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar angående mina tjänster? Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig.

Healing, Medial vägledning, Tarot i Hässleholm, Ängelholm, Klippan, Höör, Helsingborg, Sundsvall, Kramfors, Härnösand, Örnsköldsvik, Umeå, Robertsfors.

Healing

Healing är en holistisk metod som syftar till att främja läkning och balans i en persons fysiska, mentala, känslomässiga och andliga välbefinnande. Det är en praxis som involverar överföring av energi från en healer till en klient för att stödja deras självläkning och främja harmoni.

En healing behandling kan utföras på olika sätt beroende på dina behov. Vanligtvis sker behandlingen med att du ligger eller sitter ner, och jag använder olika tekniker för att kanalisera energi till dig. Det kan innebära att placeras händerna på eller över olika delar av kroppen, eller att arbeta med energifältet runt dig.

Fördelarna med healing kan variera från person till person, men det finns några potentiella fördelar som ofta nämns av klienter och utövare. Här är några av dem:

  1. Stressreducering: Healing kan hjälpa till att minska stress och främja avslappning genom att lugna det centrala nervsystemet och frigöra spänningar i kroppen.
  2. Smärtlindring: Vissa människor upplever lindring av fysisk smärta och obehag genom healing.
  3. Energetisk balans: Healing kan hjälpa till att balansera energiflödet i kroppen och lösa blockeringar eller obalanser.
  4. Emotionellt välbefinnande: Healing kan stödja bearbetningen av känslomässiga trauman eller obalanser.
  5. Lindra oro / ångest
  6. Stärka immunförsvaret
  7. Djupt avslappnande
  8. Bättre sömn
  9. Renar kroppen från gifter och slaggprodukter

Medial vägledning

Medial vägledning är en form av alternativ terapi som syftar till att ge vägledning och insikt genom att använda sig av mediala eller intuitiva förmågor. En medial vägledare fungerar som en mellanhand mellan den fysiska världen och den andliga världen och kan uppfatta information och energier som normalt inte är tillgängliga för det mänskliga sinnet.

Under en behandling i medial vägledning kan du förvänta dig att vägledaren använder olika metoder och verktyg för att uppnå en djupare förståelse eller insikt i olika livsområden. Det kan inkludera att använda intuition, mediala gåvor, tarot kort, pendel, kristallklot eller andra hjälpmedel. Genom att använda dessa metoder kan vägledaren tolka och ge råd om olika frågor, såsom relationer, karriär, personlig utveckling eller hälsa.

Medial vägledning kan hjälpa till med olika saker. Det kan ge klarhet och vägledning i livets val och beslut, hjälpa till att förstå och bearbeta känslomässiga eller andliga blockeringar, erbjuda stöd och tröst i svåra tider eller ge en övergripande förståelse för ens livsresa och själsliga syfte.

Tarot

Tarot är en metod för att få insikt och vägledning genom att använda ett speciellt kortlekssystem. En tarot läggning innebär att man drar ett antal tarot kort och tolkar deras symbolik för att få svar på frågor eller förståelse för olika livsområden.

Innan läggningen är det vanligt att man formulerar en fråga eller ett område som man vill ha insikt om. Jag blandar och drar sedan ett antal kort från tarot leken och placerar dem i en specifik mönster på bordet. Varje position i mönstret har en specifik betydelse och ger svar på olika aspekter av frågan eller området som man vill ha insikt i.

När korten är lagda tolkar jag deras symbolik och betydelse baserat på den traditionella tolkningen av tarot leken. Tolkningsprocessen kan innefatta att man analyserar symbolerna, färger, siffrorna och elementen på korten för att få en djupare förståelse av deras budskap.

Tarotläggningen kan hjälpa till att ge klarhet i svåra beslut, uppmuntra till personlig tillväxt och erbjuda en ny perspektiv på situationer. Det kan också hjälpa till att identifiera mönster eller hinder som kan påverka ens liv och ge möjlighet att hitta lösningar eller strategier för att hantera dem.

Bor du i Hässleholm, Ängelholm, Klippan, Höör, Helsingborg, Sundsvall, Kramfors, Härnösand, Örnsköldsvik, Umeå, Robertsfors och vill boka tid för Healing, Medial vägledning, Tarot?

Om mig

Mitt namn är Sara, 37 år och driver mitt företag Energihjulet, som jag startade upp i april 2023. Jag hjälper dig som bor i Sverige och eftersom jag arbetar på distans så finns inga geografiska hinder mellan oss. Jag har en heltidstjänst i psykiatrin där jag är inne på mitt 11:e år nu! Som ni förstår så brinner jag verkligen för att hjälpa andra människor till att må bättre. Att ge kärlek, bry sig om folk, inge trygghet och att lyssna och känna in, är faktiskt mina största talanger. Jag har arbetat med mig själv i mer än halva mitt liv då jag haft en ovanligt stor och bedrövlig ryggsäck som jag behövt bearbeta och personlig utveckling är något som jag hela tiden arbetar med och kommer fortsätta arbeta med, för resten av livet. 
Mitt intresse för energiarbete började med kristaller och hur dem kunde hjälpa mig, började även ta emot healing framförallt för mina sömnproblem. När jag upptäckte att det verkligen fungerade var jag fast, då gick jag min första kurs, sen dess har jag läst en mängd kurser och även längre utbildningar. År 2023 blev jag färdig med dem långa utbildningarna i Medial vägledare och Healingterapeut och därefter startade jag min verksamhet, för att ytterligare kunna hjälpa och vägleda människor, ur ett holistisk synsätt. Jag älskar att utvecklas och tycker det är viktigt att fortsätta med det, så jag går kurser kontinuerligt för att jag tycker det är kul helt enkelt, att utvecklas är kul!
Vi har så mycket mörker omkring oss i dagens samhälle, jag vill kunna göra det jag är bra på och brinner för, för att ge världen och människorna på jorden mer ljus och kärlek. 

för dig som vill boka tid för Healing, Medial vägledning, Tarot finns jag i Hässleholm, Ängelholm, Klippan, Höör, Helsingborg, Sundsvall, Kramfors, Härnösand, Örnsköldsvik, Umeå, Robertsfors.

Healing i Hässleholm

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig jag ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning, Sara