Medial vägledning

Nu kan ni även köpa presentkort hos mig.
Kontakta mig så löser vi ett presentkort!

Medial vägledning

Medial vägledning är en form av alternativ terapi som syftar till att ge vägledning och insikt genom att använda sig av mediala eller intuitiva förmågor. En medial vägledare fungerar som en mellanhand mellan den fysiska världen och den andliga världen och kan uppfatta information och energier som normalt inte är tillgängliga för det mänskliga sinnet.

En medial vägledning gör jag utifrån min intuition och använder mina tarot och orakelkort som verktyg. Jag kopplar upp mig till både ditt och mitt andliga guide team.

En medial vägledning handlar om var i livet du vill vara och på vilket sätt du kan komma dit, alltså din personliga utveckling. Vägledningen kommer att hjälpa dig att bli medveten om ditt undermedvetna, vilket i sin tur gör att du blir mer medveten och närvarande i livet och därmed öppnar upp för nya fantastiska möjligheter som du annars kanske gått miste om.

Vägledningen fås i text.

Priser

1 fråga 300 kr
30 min 700 kr
45 min 900 kr
60 min 1050 kr

Det är viktigt med tystnadsplikt, så det som kommer fram stannar mellan oss. Du har ju sökt mig för att få hjälp och det är ett förtroende jag fått som jag ska förvalta. Jag kommer att bemöta dig med värme och respekt.

En annan viktig sak att informera om är att det är intuitiva budskap, och det inte är någon 100% lag på att det faktiskt blir så som jag skrivit, eftersom Du har en egen fri vilja, utgångsläget kan ändras efter readingen, beroende på vilka val Du gör. Tid och energi är ju flytande och kan tillsammans med vår fria vilja förändra readingens händelse. Men när jag sitter med Din vägledning så var det detta som jag fick till mig Nu, det är så det ser ut just i detta Nu. Som sagt, readingen är inte skriven i sten och du bör se den som vad det är; en vägledning.

Tänk på att ha tålamod, det man frågar om kan ske längre fram än vad jag fått in i stunden. Tid är en förlängning av nuet.
Åldersgräns 18 år.
Att man inte har någon svår psykisk ohälsa eller är inne i ett skov.
Svarar inte på frågor som rör död, sjukdom, graviditet eller lag/rättsfrågor.
Inga frågor får ställas om 3:e part.