Healing

Nu kan ni även köpa presentkort hos mig.
Kontakta mig så löser vi ett presentkort!

Vad är healing?

Healing betyder kort och gott läkning. När man ger healing så hjälper man kroppen till läkning, genom att ta bort blockeringar (stagnationer man har i kroppen) och man tillför även ny energi; livsenergi. Kroppen läker sig själv, så det är inte energierna i sig som läker kroppen - men kroppen behöver hjälp, då det blivit blockeringar, av olika orsaker, tex trauman, undantryckta känslor m.m. vi hjälper alltså alla organ och alla celler till en läkning. Vi jobbar med kroppens energikropp men det tar sig uttryck i vår fysiska kropp!

Vad är Reiki? Reiki är japanska och betyder rei: universell och ki: livsenergi. Reiki är enbart en positiv energi! Reiki är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet, därför behandlas hela kroppen. Det är kroppen som bestämmer vart energin bäst behövs, det är inget jag kan styra. Reiki är en allmänt balanserande och förebyggande behandlingsmetod för olika hälsoproblem, smärtlindrande och mentalt och själsligt välbefinnande.

Vad kan reiki hjälpa dig med:
- Lindra smärta, oro/ångest
- Frigöra stress och spänningar
- Stärka immunförsvaret
- Djupt avslappnande och känslomässigt lugnande
- Bättre sömn
- Renar kroppen från gifter och slaggprodukter
- Balanserar chakran och fyller på med energi


Pris
Healing i 30 min: 700 kr
Healing i 45 min: 900 kr
Healing i 60 min: 1050 kr

Änglahealing

Vid änglahealing är jag änglarnas assistent kan man säga. Det är framförallt änglarna som gör själva energiarbetet, de identifierar var healingen behövs och startar den. Änglarna får inte lägga sig i våra liv om vi inte ber om det, men ber vi dem om hjälp så kommer dem att finnas där och ge oss hjälp.
Att jobba med änglarna är väldigt kärleksfullt och kraftfullt och det är tryggt för oss båda.


Pris
Healing i 30 min: 700 kr
Healing i 45 min: 900 kr
Healing i 60 min: 1050 kr

Intuitiv healing

Intuitiv healing ger dig läkning på många olika nivåer. Healingen har en högre frekvens och är otroligt kraftfull. Många känner av denna healingformen mer än något annat de provat tidigare. Energin går dit den behövs som bäst. Den balanserar upp där det finns obalanser. Energin hjälper kroppen att komma tillbaka i sin ursprungsform, nollpunkten brukar man kalla det. Den hjälper dig att hitta en balans i ditt liv vilket gör att kroppen läker sig själv. Intuitiv healing ger dig avslappning, glädje, välbefinnande och mer energi. Den läker kropp, sinne och själ!


Pris
Healing i 30 min: 700 kr
Healing i 45 min: 900 kr
Healing i 60 min: 1050 kr

Grupphealing

Grupphealing på distans har jag några gånger i månaden. Jag skriver då ett inlägg på Instagram och Facebook när och hur det går till, ca. 1 vecka innan, så du kan anmäla sig. Jag utför healingen utan livevideo eller annan länk / samtal. Med erfarenhet så har jag sett att det passar bäst, då vi slappnar av på ett helt annat sätt när ingen tittar / hör en. Grupphealing är otroligt kraftfullt eftersom ju fler som är med, desto mer energi uppstår.

Teman jag haft är:
- Fullmåne
- Nymåne
- Inre barnetPris
Grupphealing 30 min: 350 kr

Djurhealing

Djur är väldigt mottagliga för healing då de inte har några förväntningar eller några motstånd, de är lika öppna som små barn eftersom de lever i nuet. Djur svarar bra på healing, både kroppsligt och psykiskt. Du ger verkligen ditt djur en fin möjlighet till läkning genom healing.PRIS
Pris: 350 kr
Eller ett paketpris med 3 gånger för 850 kr

Kristallhealing

Utför jag då du har en specifik intention med healingen. Då lägger jag ut kristaller som passar med din intention, i ett kristallnät som sedan står och skickar kontinuerlig healing till dig i 7 dagar.

Exempel på vad kristallnät kan hjälpa dig med:

Balansera chakran
Beskydd och jordning
Smärta
Stress
Sömn
Lugn & harmoni


Pris: 30 min: 700 kr
45 min: 900 kr
60 min: 1050 kr