Energihjulet

Healing - Medial vägledning

Holistisk hälsa genom healing & medial vägledning
⚕️För dig som längtar efter en bättre hälsa

Jag hjälper dig som bor i Sverige och eftersom jag arbetar på distans så finns inga geografiska hinder mellan oss. Jag har en heltidstjänst i psykiatrin där jag har jobbat i över 1 decennium! Jag brinner för att arbeta med människor ur ett holistiskt synsätt. Att ge kärlek, bry sig om folk, inge trygghet och att lyssna och känna in, är faktiskt mina största talanger. Jag har arbetat med mig själv i mer än halva mitt liv då jag haft en ovanligt stor och bedrövlig ryggsäck som jag behövt bearbeta och personlig utveckling är något som jag hela tiden arbetar med och kommer fortsätta arbeta med, för resten av livet. 

Föregående bild
Nästa bild
Combined ShapeCreated with Sketch.

”Genom att föra ljus in i varje mörkt hörn av livet, strävar vi på Energihjulet att vägleda, läka och låta kärlekens energi flöda fritt. Varje steg mot personlig utveckling är ett steg mot ett mer strålande och harmoniskt jag.” – Energihjulet

Combined ShapeCreated with Sketch.

Recensioner